Preventief verzuim

Binnen organisaties is een klein percentage van het verzuim vaak van medische aard. Als werkgever kunt u dus veel winnen op het niet-medische gedeelte. Op stress-gerelateerd verzuim bijvoorbeeld. Het ziekteverzuim binnen uw organisatie neemt gegarandeerd af zodra er preventief energie wordt gestoken in het welzijn van uw werknemers.

 

‘It’s not the load that breaks you down, it’s the way you carry it’

– Lou Holtz

Persoonlijke aanpak

Je Casemanager gelooft hierbij in een persoonlijke aanpak. Werknemers oprechte aandacht geven, het tonen van betrokkenheid en werken aan een vertrouwensband. Hier ligt de kracht van Je Casemanager. De helft wordt door deze aanpak al gewonnen.

Belangen behartigen

De andere helft wint Je Casemanager door op een warme, zakelijke manier de belangen van zowel de werkgever als de werknemer te behartigen en niet uit het oog te verliezen.

Door de hectiek van de dag komen leidinggevenden vaak niet toe aan het besteden van tijd en het geven van aandacht aan hun teamleden op persoonlijk vlak. Zet Je Casemanager hiervoor in. U verdient het allemaal dubbel en dwars terug. Helemaal als u weet dat één ziektedag minimaal € 250,- per dag kost en een verzuimdossier jarenlang kan duren.

Je Casemanager adviseert u graag over het verzuimbeleid binnen uw organisatie en helpt u, door bovenstaande aanpak te besparen op de verzuimkosten.